Youtube
Facebook
Pinterest
Google+
Twitter
Twitter

Online pénztárgép eladó. Előleg nélkül, azonnal átvehető!

  Eladó online pénztárgép

Készletről azonnal elvihető online pénztárgépek ELŐLEG FIZETÉSE NÉLKÜL!
 

Online, NAV kapcsolattal rendelkező pénztárgépre van szükségem. – Mit tegyek? Bővebben

Új pénztárgép vásárlásának / bérlésének menete. Bővebben

Pénztárgép megrendelés menete: További információk

 

Online pénztárgépeink:

 

- DATECS DP-25EU

- Novatek-N

Euro-150 Flexy

 

 

  Akciós eladó pénztárgépek

Euro-150 Flexy bevezető áron 136.000Ft+áfa helyett 128.000Ft+áfa

További online pénztárgépek

 

  További termékek és szolgáltatások

digitális bolti mérlegek

árazógépek

- pénztárgép javítás, átírás

- pénztárgép éves felülvizsgálat

pénztárgép bérbeadás

 

Pénztárgépet csak megbízható helyről!

 

Amikor pénztárgépet vásárolna, talán felmerülhet a kérdés, hogy miért nem mindegy, hol teszi? Pedig a válasz egyszerű! Ahhoz, hogy megbízható eszközt szerezhessen be, hogy az elszámolások pontosak lehessenek, fontos, hogy szakértőktől vásároljon!

 

Nálunk éppen erre kap lehetőséget! Online pénztárgépet szerezne be? Nem probléma! Pénztárgép szervizet keres? Akkor is jó helyen jár, sőt mi több, még akár pénztárgép bérlési szolgáltatást is nyújtunk Önnek, ha arra van szüksége!

 

Ha Önnek is erre van szüksége, nézze át szolgáltatásainkat és termékeinket oldalunkon!

 

Szakembereink segítségével biztosan megtalálja a megfelelő berendezést, amellyel Önnek is könnyű és gyors lesz a munkavégzés. Számunkra rendkívül fontos megrendelőink elégedettsége, ezért fokozott figyelmet fordítunk az Ön igényeire a pénztárgépek terén és igyekszünk megtalálni az optimális megoldást minden esetben. Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően, megbízható partnerre találhat bennünk!

 

Kérdése lenne a pénztárgépekkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Keressen minket bizalommal, kollégáink a segítségére lesznek!

 

Pénztárgépet részletre? Miért ne?

 

Pénztárgép részletreAzonnal online, NAV kapcsolattal rendelkező pénztárgépre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igazán rövid időn belül birtokba veheti új pénztárgépét! Nincs meg hozzá a szükséges anyagi kerete? Ha minket választ, ez sem jelent problémát, hiszen nálunk kedvező feltételek mellett rendelhet új pénztárgépet részletre!

 

Mi nem csupán azokra az ügyfeleinkre gondolunk, akiknek azonnali segítségre van szüksége, de igyekszünk biztosítani a leggyorsabb és legkényelmesebb ügyintézést is annak érdekében, hogy Ön azonnal üzembe helyezhesse vadonatúj pénztárgépét. Ezért nálunk nem kell előleget fizetnie és gondoskodunk arról is, hogy az időrabló levélváltást kikerülve, előrendelés nélkül megvásárolhassa a kiszemelt berendezést. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy személyesen ellátogat az üzletünkbe és ott megvásárolja a kiválasztott pénztárgépet.

 

Forduljon hozzánk bizalommal és vásároljon online pénztárgépet részletre! Kínálatunkban a legújabb modellek mellett lehetőség nyílik használt gépek megvásárlására is, természetesen mind NAV ügyintézéssel és garanciával kiegészítve.

 

Keressen minket és válassza az Ön számára legelőnyösebb megoldást!

 

Kedvező árak, vonzó ajánlatok: Tekintse meg akciós pénztárgépeinket!

 

Kedvező árak, vonzó ajánlatok: Tekintse meg akciós pénztárgépeinket! Aki saját céget működtet, tisztában van azzal, hogy jelentős kiadással kell számolnia annak érdekében, hogy a vállalkozás rendben működhessen, ezért mindig nyitott szemmel jár, hogy kedvező árakért cserébe szerezhesse be a szükséges eszközeit, mint például az online pénztárgépet. Ha Ön is a vonzó ajánlatokat keresi e téren, ne kutasson tovább, fedezze fel akciós online pénztárgépeink kínálatát!

 

Mivel munkatársainkkal mi is kellően jártasak vagyunk a vállalkozások kiadásával kapcsolatban, állandó akcióinkkal segítő kezet szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek. Az akciós online pénztárgépek további kedvező feltételekkel vásárolhatóak meg, vagyis készpénzes vagy előreutalásos fizetés esetén 10.000 Forint kedvezményt biztosítunk, továbbá lehetőség van részletfizetésre is, így nem terheli hirtelen nagy kiadás a költségvetést!

 

Válassza a kedvező feltételeket, ne maradjon le akciós online pénztárgépeinkről! A minőséget garantáljuk!

 

 

Cassa Hungarica Kft. 1144 Budapest, Füredi u. 64-66. Tel:0630/231-5864

Penztargep.lap.hu | Uzletberendezes.lap.hu | Penztargep.tlap.hu