Youtube
Facebook
Pinterest
Google+
Twitter
Twitter

Eladó használt pénztárgépek - azonnali üzembe helyezés

 

A Cassa Hungarica Kft-nél eladó használt pénztárgépeket azonnal üzembe helyezzük (időpont egyeztetés szükséges) Csak a NAV által jóváhagyott, érvényes MKEH engedéllyel rendelkező használt pénztárgépet értékesítünk.
A Cassa Hungarica Kft-nél vásárolt használt pénztárgépekre 1 év garanciát vállalunk. Áraink tartalmazzák az új adóügyi ellenőrző egységet.
A használt pénztárgépek mellett új pénztárgépek széles választékával állunk rendelkezésére. Ha a lehető legkisebb induló ráfordítással szeretne pénztárgéphez jutni, ajánljuk figyelmébe pénztárgép bérlés szolgáltatásunkat.

 

Tudnivalók használt pénztárgép vásárlásakor

 

Használt pénztárgépek:

Datecs DP-25 EU online pénztárgép

 

Datecs DP-25 Eu online pénztárgép: 90000Ft+áfa

1 év garanciával. Azonnali üzembe helyezés.

 

 

Eladó használt pénztárgépek: a gazdaságos döntés

Eladó használt pénztárgépek: a gazdaságos döntésMivel vállalkozásunk folyamatosan bővíti kínálatát, nemcsak új pénztárgépeket vásárolhat választékunkból, hanem használtakat is, ugyanis bizonyos esetekben sokkal jobb választásnak bizonyulhatnak ezek a berendezések.

Eladó használt pénztárgépeink minősége semmiben sem tér el a vadonatúj berendezésekétől, csakis az árban érezhető a különbség, ugyanis értelemszerűen a használt készülékekért nem kell nagyon mélyen a pénztárcába nyúlni, így, ha előnyös helyzetbe hozná vállalkozását, érdemes átböngésznie a használt pénztárgépek választékát. Ahogy az új berendezések, úgy az eladó használt pénztárgépek kínálata is folyamatosan változik, bővül, ezért érdemes többször visszatérni hozzánk, ha a közeljövőben tervezi a pénztárgép beszerzését vállalkozása hivatalos működtetéséhez.

Ha szükséges, szívesen segítünk Önnek eligazodni eladó használt pénztárgépeink kínálatában, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailes vagy telefonos elérhetőségeinken!
 

 

 

Aktuális készletünkről kérjük érdeklődjön telefonon, vagy emailben:

Tel: +3630 2315864

Email: info@cassahungarica.hu

 

*

Penztargep.lap.hu | Uzletberendezes.lap.hu | Penztargep.tlap.hu