Youtube
Facebook
Pinterest
Google+
Twitter
Twitter

Online pénztárgép bérlés kaució és előleg fizetése nélkül.

 

Online pénztárgép bérlés, kölcsönzés kaució és előleg fizetése nélkül. Miért venne, ha bérelni is lehet? Pénztárgép bérlés garanciával, kedvező havi díjért.

 

Pénztárgép bérlés:

A Cassa Hungarica Kft-től bérelhető online pénztárgépek:

DATECS DP-25EU

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük.

Az online pénztárgép bérlés ára 6000Ft+áfa/hó.
 

 

 

Címlap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bérleti szerződésünk határozattlan idejű, de 3 hónap hűségidőt tartalmaz, azaz a szerződéskötést követően 3 hónapig csak úgy mondható fel, hogy a hűségidőből még fennmaradó hónapokra a havidíjat meg kell fizetni. 3 hónapot követően tetszőlegesen felmondható a szerződés. 

 

A DATECS DP-25EU pénztárgépek kaució és előleg fizetése nélkül elvihetőek.

A bérelni kívánt pénztárgépet raktárról azonnal, előrendelés és előleg fizetése nélkül át tudjuk adni bérlésre.

 

Fontos!

  • Pénztárgép bérlést Budapest és Pestmegye területén biztosítunk. 
  • A raktárkészletünkön pillanatnyilag elérhető pénztárgépekről telefonon tudunk tájékoztatást adni.
  • A pénztárgépek üzembehelyezése, átadása bérlőnek, illetve a szerződéskötés kizárólag személyesen, előre egyezetett időpontban a Cassa Hungarica üzletében lehetséges.

 

Pénztárgép bérlésnél a gép átadásakor fizetendő díjak:

  • Adóügyi Ellenőrző Egység (AEE): 60.000Ft+áfa (AEE az Ügyfél tulajdona, nem képezi a bérlés tárgyát, így a bérleti szerződés megszűnésekor az ügyfélnél marad)
  • Üzembe helyezés, névre írás, programozás: 0 Ft
  • 1 havi bérleti díj: 6.000Ft+áfa

 

Kaució, előleg nincs!

 

Az összegekről áfás számlát állítunk ki, így az teljes egészében elköltségelhető, az ÁFA visszaigényelhető(áfakörös adóalany esetén).

 

További termékeink és szolgáltatásaink:

- eladó új pénztárgépek

- eladó használt pénztárgépek

- pénztárgép javítás, pénztárgép szervíz

 

Miért jó a pénztárgép bérlés?

pénztárgép bérlésEgy hirtelen meghibásodás miatt használhatatlanná vált a saját pénztárgépe? Esetleg csak időszakosan van szüksége rá? Nem akar beruházni ilyesmire? Akkor jusson eszébe a pénztárgép bérlés lehetősége!

A pénztárgép bérlés sok esetben remek megoldást nyújt, anélkül, hogy Önnek komoly összegeket kellene arra fordítania, hogy beszerezzen egy új pénztárgépet. Érhető, hogy vannak olyan helyzetek, amikor problémát jelentene a beruházás, de mivel a vásárlók nem maradhatnak számla nélkül, így ilyenkor is megoldást kell találni. A pénztárgép bérlés megadja Önnek a lehetőséget arra, hogy megkerülje a nagyobb kiadásokat, de mégis képes legyen folytatni a kiszolgálást. A rövid hűségidőnek és a kedvező bérlési áraknak hála, ez a megoldás kiváló segítséget nyújthat Önnek.

Amennyiben pénztárgép bérlést fontolgat, de még kérdése lenne a témával kapcsolatban, akkor keressen minket bizalommal elérhetőségeinken – kollégáink a segítségére lesznek! Béreljen tőlünk Ön is bátran, és jöjjön ki jól minden helyzetből!

 

Penztargep.lap.hu | Uzletberendezes.lap.hu | Penztargep.tlap.hu