Youtube
Facebook
Pinterest
Google+
Twitter
Twitter

Cassa Hungarica Kft. … nálunk az Ügyfél az első.

  • A Cassa Hungarica Kft. pénztárgépek értékesítésével és szervizelésével foglalkozik. 
  • Vállalkozásunkat azért hoztuk létre hogy magas színvonalon, ugyanakkor kedvező áron szolgáljuk ki ügyfeleinket.
  • Tevékenységünk legfontosabb mozgatórugója az ügyfeleink elégedettsége.
  • Kis csapatunkban van olyan szakember, aki már több mint 10 éve foglalkozik pénztárgépekkel, így a szakmai hozzáértés biztosított.

 

Jó, ha tudja: új rendelet az online pénztárgépek világában

pénztárgép2016. 09. 27-én megjelent az online pénztárgépek használatát módosító rendelet, mely kimondja, hogy az új kötelezetteknek 2016. 09. 30-a helyett 2017. 01. 01-ig kell beszerezniük pénztárgépeiket.

Az új rendelet szerint kötelező lesz online pénztárgépet használni a gépjármű-javítási- és karbantartási munkákhoz, a taxis személyszállításhoz, szabadidős tevékenységek során a tánctermek, diszkók működtetéshez, valamint még jó pár üzlet és szolgáltatás esetében, melyekről a NAV oldalán tájékozódhatnak.
Lassan minden egyes kereskedelmi egységben online pénztárgépek használatára köteleznek bennünket, ami valójában nem is gond, hiszen egy online pénztárgéppel mindent könnyedén elintézhetünk, legyen szó blokk- vagy számlanyomtatásról.

 Cégünk új és használt pénztárgépek értékesítésével és szervizelésével foglalkozik, valamint a pénztárgép működéséhez elengedhetetlen kellékek forgalmazásával, mint például a kasszaszalagok, festékkazetták értékesítésével. Célunk hogy kedves vásárlóinkat kedvező áron juttassuk professzionális eszközökhöz, ezáltal törekedve az elégedettségükre!
 

 

… nálunk az Ügyfél az első.

Bízunk a sikeres együttműködésben! Cassa Hungarica Kft. csapata

Penztargep.lap.hu | Uzletberendezes.lap.hu | Penztargep.tlap.hu