Youtube
Facebook
Pinterest
Google+
Twitter
Twitter

Cassa Hungarica Kft. … nálunk az Ügyfél az első.

  • A Cassa Hungarica Kft. pénztárgépek értékesítésével és szervizelésével foglalkozik. 
  • Vállalkozásunkat azért hoztuk létre hogy magas színvonalon, ugyanakkor kedvező áron szolgáljuk ki ügyfeleinket.
  • Tevékenységünk legfontosabb mozgatórugója az ügyfeleink elégedettsége.
  • Kis csapatunkban van olyan szakember, aki már több mint 10 éve foglalkozik pénztárgépekkel, így a szakmai hozzáértés biztosított.

 

Jó, ha tudja: új rendelet az online pénztárgépek világában

pénztárgép2016. 09. 27-én megjelent az online pénztárgépek használatát módosító rendelet, mely kimondja, hogy az új kötelezetteknek 2016. 09. 30-a helyett 2017. 01. 01-ig kell beszerezniük pénztárgépeiket.
Az új rendelet szerint kötelező lesz online pénztárgépet használni a gépjármű-javítási- és karbantartási munkákhoz, a taxis személyszállításhoz, szabadidős tevékenységek során a tánctermek, diszkók működtetéshez, valamint még jó pár üzlet és szolgáltatás esetében, melyekről a NAV oldalán tájékozódhatnak.
Lassan minden egyes kereskedelmi egységben online pénztárgépek használatára köteleznek bennünket, ami valójában nem is gond, hiszen egy online pénztárgéppel mindent könnyedén elintézhetünk, legyen szó blokk- vagy számlanyomtatásról.
Cégünk új és használt pénztárgépek értékesítésével és szervizelésével foglalkozik, valamint a pénztárgép működéséhez elengedhetetlen kellékek forgalmazásával, mint például a kasszaszalagok, festékkazetták értékesítésével. Célunk hogy kedves vásárlóinkat kedvező áron juttassuk professzionális eszközökhöz, ezáltal törekedve az elégedettségükre!

 

 

Mi gondját viseljük pénztárgépének!

Mi gondját viseljük pénztárgépének!Az, hogy az online pénztárgép elengedhetetlen a legális, visszakövethető és nem utolsó sorban praktikus kiskereskedelmi tevékenységekhez, ma már valószínűleg senki által sem vitatott. A modernizáció, az információrögzítés és az internetes hálózatok elterjedése egyszerűen megkövetelték az online pénztárgépek megjelenését és kereskedelembe való integrálását.

Az azonban, hogy már itt vannak, nem jelenti azt, hogy sebezhetetlenek is lennének. Az online pénztárgép rendszeres ellenőrzése és karbantartása szükséges ahhoz, hogy üzletében akadálytalanul, gördülékenyen folyhasson a kiszolgálás. Hiszen gondoljon csak bele, mennyire nagy galibát okozna, ha éppen egy eladás lebonyolítása során hibásodna meg a rendszere! Ez az adott vásárlóval szemben is kellemetlen, de rosszabb esetben, ha nem áll rendelkezésére másik gép, akkor a hiba feljegyzése után, aznapra kénytelen teljesen beszüntetni tevékenységét. Mondanunk sem kell, ez mekkora forgalomcsökkenést, és ezáltal bevételkiesést okozhat.

Cégünk azonban nem hagyja, hogy mindez előforduljon Önnel! Kedvező árakon biztosítunk minden kedves ügyfelünknek alapos pénztárgép szervizt, ami a leendő hibák megelőzéséhez is nagy segítséget nyújt! Ha pedig új, megbízható gépre van szüksége, nálunk megtalálja a szükséges modellt! Érdeklődjön ajánlataink iránt elérhetőségeinken!

 

 

… nálunk az Ügyfél az első.

Bízunk a sikeres együttműködésben! Cassa Hungarica Kft. csapata

Penztargep.lap.hu | Uzletberendezes.lap.hu | Penztargep.tlap.hu