Youtube
Facebook
Pinterest
Google+
Twitter
Twitter

Eladó online pénztárgépek - Új pénztárgépek - raktárról

Csak NAV engedéllyel rendelkező, a PM pénztárgépekre vonatkozó rendeletében előírt követelményeknek maradéktalanul megfelelő pénztárgépet értékesítünk.
A Cassa Hungarica Kft-nél vásárolt pénztárgépekre legalább 1 év garanciát vállalunk.

Menjen biztosra, válassza a mi pénztárgépeinket!

 

Eladó Pénztárgépek:

 

Online pénztárgép megrendelés

 

Pénztárgép árlista

Ha még kedvezőbben szeretne pénztárgépet, a Cassa Hungarica Kft-nél arra is van megoldás:

  • Válassza a rendkívül kedvező pénztárgép bérleti konstrukciónkat, hogy Önnek csak a saját üzletével kelljen törődnie... Pénztárgép bérlés
 

 

Azonnal igénybe vehető online pénztárgépek!

Azonnal igénybe vehető online pénztárgépek!2015 januárjától nem lehet nem online pénztárgépből származó számlát kiállítani, 2017 januárjától pedig tovább bővült az online pénztárgépre kötelezettek listája. Az Ön cégét is érinti? Akkor válasszon nálunk készüléket, és akár előleg fizetése nélkül hozzájuthat kiszemelt pénztárgépéhez!

Online pénztárgépeink mind kicsik, könnyen kezelhetőek. Összekapcsolhatók akár mérleggel, akár vonalkód olvasóval, és több mint 10.000 árucikket tudnak kezelni. Amennyiben túl van az üzembe helyezési kód igénylésén, cégünknél egyaránt lehetőség van online pénztárgépek vásárlására vagy bérlésére, amelyik Önnek kényelmesebb. Ami pedig jelenleg a legkedvezőbb ajánlatunk, hogy új pénztárgépet vásárolhat előleg fizetése nélkül! Ehhez nincs más teendője, minthogy minél előbb megrendelje a készüléket!

Ha online pénztárgéppel kapcsolatban bármilyen kérdése felmerülne, keressen fel bennünket bátran megadott elérhetőségeink egyikén, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

 

Vásároljon új pénztárgépet vállalkozása sikeres elindításához!

Vásároljon új pénztárgépet vállalkozása sikeres elindításához!2015 januárjáig az összes fellelhető pénztárgépet le kellett cserélni, ugyanis hazánkban kötelezővé vált az online pénztárgép használata, ezért megindult a roham az új készülékekért. Szerencsére egyre több helyen fellelhetők használt és új pénztárgépek, melyek közül még mindig az utóbbiakra van nagyobb kereslet!

Hiába a kedvező ár és a megfelelő működés, a többség különböző okokra hivatkozva inkább új berendezést vásárol használt online pénztárgépek helyett, emiatt folyamatosan bővítjük kínálatunkat. Nálunk biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő online pénztárgépet, ugyanis választékunk az új készülékekre is kiterjed, így adott a lehetőség, hogy vállalkozása a kiválasztott berendezés első használójává váljon!

Bármilyen kérdés merül fel online pénztárgépeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink hasznos információkkal látják el érdeklődőinket! Tekintse meg kínálatunkat, a minőséget hosszú távon garantáljuk!

Penztargep.lap.hu | Uzletberendezes.lap.hu | Penztargep.tlap.hu